Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fleischfüllung
- 400 g Schweinehackfleisch
- 1 TL Salz
- 15 g Zucker
- ½ TL weißer Pfeffer
- 1 TL Sesamöl
- 15 g Sojasauce
- 50 g Wasser
Teig und Fertigstellung
- 350 g Wasser
- 15 g Zucker
- 1 TL Trockenhefe
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Salz
- 2 EL Öl
- 1 TL schwarzer Sesam
- 15 g Frühlingszwiebel, in feinen Ringen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 124 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jiaozi
1u. 30min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12 Std.
Süße Dampfbrötchen mit Sojadrink
1u. 30min
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1u.
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10 min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40min
Teigtaschen alla Romana
1u. 15min
Schweinefleisch-Pilaw
50 Min
Teigtäschchen mit Zucchini und Geflügelhackfleisch (饺子)
1 Std. 10 Min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1u. 40min
Tschebureki
1u. 20min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1u. 45min