Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fleischfüllung
- 400 g Schweinehackfleisch
- 1 TL Salz
- 15 g Zucker
- ½ TL weißer Pfeffer
- 1 TL Sesamöl
- 15 g Sojasauce
- 50 g Wasser
Teig und Fertigstellung
- 350 g Wasser
- 15 g Zucker
- 1 TL Trockenhefe
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Salz
- 2 EL Öl
- 1 TL schwarzer Sesam
- 15 g Frühlingszwiebel, in feinen Ringen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 124 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushireis
1h 30min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h
Jiaozi
1h 30min
California Roll (Inside-out-Sushi)
1h 15min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1h 10min
Schweinefleisch-Pilaw
50min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Tschebureki
1h 20min
Teigtäschchen mit Zucchini und Geflügelhackfleisch (饺子)
1h 10min
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1h
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1h 40min