Apparaten en accessoires
猪脚姜
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
4 人份
Ingrediënten
-
水 焯水用600 克
-
猪蹄 切小段700 克
-
料酒10 克
-
姜 去皮,切块拍碎200 克
-
广式甜醋1000 克
-
水煮蛋 去壳4 颗
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
238.2 mg
Eiwitten
31 g
Calorieën
1789 kJ /
428 kcal
Vetten
24.4 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
19.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
地道中国菜:冬天的温暖
10 recepten
China
China