Cheesecake alle pesche

Cheesecake alle pesche

4.1 39 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 8u. 30min
10 fette

Ingrediënten

  • 100 g di zucchero
  • 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca) e il succo spremuto
  • 500 g di pesche a cubetti (0.5-1 cm)
  • 200 g di biscotti tipo Digestive a pezzi
  • 80 g di burro a pezzi
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 300 g di formaggio fresco spalmabile
  • 10 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti
  • 2 cucchiai di acqua
Terminare la preparazione
  • 60 g di confettura di pesche
  • 2 - 3 pesche a fette

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 156.5 mg
Eiwitten 5.6 g
Calorieën 1643.7 kJ / 392.9 kcal
Vetten 26.3 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 15.9 g
Koolhydraten 35.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...