Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Basmati-Reis, weiß
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 150 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Karotten, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Tomaten, in Stücken (2 cm)
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- 3 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Chili, gemahlen
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 100 g Ajvar, mittelscharf
- 700 g Wasser
- 80 g Erbsen, tiefgekühlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 259 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelsalat
1h
Malzbiergulasch mit Breznknödel und Krautsalat
1h 30min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 min
Lasagne
1h 45min
Menü: Rindergulasch mit Semmelknödeln und Cheesecakes
2h 10min
Chili con Carne (XXL)
50min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1h 40min
Lauch dünsten
20 min
Gulaschsuppe (XXL)
2h
Tomatensauce (Grundrezept)
1h
One Pot Spaghetti all`arrabbiata
30min
Mediterraner Tomatenreis
40min