Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Basmati-Reis, weiß
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 150 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Karotten, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Tomaten, in Stücken (2 cm)
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- 3 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Chili, gemahlen
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 100 g Ajvar, mittelscharf
- 700 g Wasser
- 80 g Erbsen, tiefgekühlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 259 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One Pot Spaghetti all`arrabbiata
30 Min
Zwiebeln anbraten
25min
Pizzasauce
35 Min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
45 Min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 Min
Tomatensauce (Grundrezept)
1 Std.
Gulaschsuppe (XXL)
2h
Hafaloab mit Kraut
1 Std. 15 Min
Türkischer Reis
45 Min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25min
Mediterraner Tomatenreis
40 Min
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1 Std. 10 Min