Pastafrola de membrillo

Pastafrola de membrillo

4.7 71 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
8 raciones

Ingrediënten

Masa
  • 150 g de azúcar
  • 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
  • 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
  • 1 huevo
  • 1 yema de huevo
  • 1 pellizco de sal
  • 400 g de harina de repostería
  • 1 cucharada de polvo de hornear
Relleno
  • 700 g de dulce de membrillo en trozos
  • 70 g de vino dulce (por ej. Oporto, Marsala)
    70 g de brandy
Montaje
  • 1 clara de huevo ligeramente batida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 7 g
Calorieën 3448 kJ / 824 kcal
Vetten 29 g
Koolhydraten 134 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...