Apparaten en accessoires
Steinsopprisotto
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porsjoner
Ingrediënten
-
persille, fersk1 bunt
-
sjalottløk delt i to30 g
-
40 g sopp, tørket, delt i bitersteinsopp, fersk delt i biter300 g
-
"extra virgin" oliven olje30 g
-
risottoris320 g
-
tørr hvitvin60 g
-
1 ts kjøttbuljongpastesalt1 ts
-
vann800 g
-
smør delt i biter30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
1861 kJ /
444 kcal
Vetten
14.4 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
69.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Da. Nå. Alltid.
50 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Kylling Penne med safran
Geen beoordelingen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Geen beoordelingen
Kylling-tagliatelle med pesto
Geen beoordelingen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Geen beoordelingen
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Geen beoordelingen
Rekelinguine med krabbe
Geen beoordelingen
Squashpasta med røkt laks
Geen beoordelingen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Geen beoordelingen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Geen beoordelingen
Vegetarlasagne
Geen beoordelingen
Makaronigrateng
Geen beoordelingen