Dampet havabbor med brønnkarse og Couscous med appelsin

Dampet havabbor med brønnkarse og Couscous med appelsin

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porsjoner

Ingrediënten

  • "extra virgin" oliven olje
    100 g
  • rødvinseddik
    30 g
  • dijon sennep
    2 ts
  • havsalt
    ¾ ts
  • malt svart pepper
    3 klyper
  • brønnkarseblader ferske
    100 g
  • brønnkarseblader ferske
    100 g
  • havabbor med skinn (ca. 90 g hver)
    4
  • "extra virgin" oliven olje
    1 ts
  • vann
    500 g
  • couscous
    180 g
  • appelsiner skrelt og delt i biter (2cm), 30 g saft og finrevet skall av ½ appelsin
    2
  • pinjekjerner, ristet (optioneel)
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Eiwitten 38 g
Calorieën 2525 kJ / 604 kcal
Vetten 31 g
Koolhydraten 40 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen