Apparaten en accessoires
Risbolle med laks
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porsjoner
Ingrediënten
-
fersk laksefilet, uten skinn (ca. 150 g til 200 g hver)4
-
salt1 ½ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
jasminris250 g
-
vann pluss ekstra for skylling1000 g
-
8 ss soyasausglutenfri soyasaus8 ss
-
avokadoer delt i to, skrellet, delt i skiver (ca. 0,5 cm)2
-
50 g majonesjapansk majones, kewpie50 g
-
sriracha30 g
-
sesamfrø, ristede (optioneel)4 ss
-
noriark delt i biter (ca. 5 cm x 10 cm)2
-
kimchi (optioneel)100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Natrium
3024.9 mg
Eiwitten
40 g
Calorieën
3373.9 kJ /
806.4 kcal
Vetten
44.8 g
Vezels
7.9 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
61 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Trendende supermat
5 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Scampi med chili og hvitløk
Geen beoordelingen
Laks med urter på 50°C
Geen beoordelingen
Risskive med røkelaks
Geen beoordelingen
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30min
Torsk i tomatsaus
Geen beoordelingen
Saganaki med reker og feta
35min
Lutefisk
2u. 20min
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Geen beoordelingen
Rødspette med eggesmør
55min
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45min
Bacalao
50u.
Fiskegrateng
1u. 15min