Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di scalogni in quarti
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
of 1 pizzico di timo secco - 130 g di burro a pezzi
- 50 g di aceto bianco
- 60 g di funghi champignon a fette
- 100 g di Champagne
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 6249 kJ / 1494 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 144.8 g
- Verzadigd vet
- 84.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1043.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelatine di soia al caffè
4h
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Pavé brasiliano alle banane
1h 25 min
Semifreddo al caramello salato
11 godz.
Crema al cocco
15min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7hod. 30min
Liquore all'uovo
97 godz. 30 min
Waffle rosa alla frutta
30 min
Sciroppo di mirtilli
24sa 15 dk
Gelato allo zabaione
10h 20min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3u. 30min