Burro bianco allo champagne

Burro bianco allo champagne

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
500 g

Ingrediënten

  • 60 g di scalogni in quarti
  • 1 rametto di foglioline di timo fresco
    1 pizzico di timo secco
  • 130 g di burro a pezzi
  • 50 g di aceto bianco
  • 60 g di funghi champignon a fette
  • 100 g di Champagne
  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 10 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 500 g

Natrium 1043.6 mg
Eiwitten 7.4 g
Calorieën 6249 kJ / 1494 kcal
Vetten 144.8 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 84.4 g
Koolhydraten 20.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...