Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 150 g queijo Gruyère, cortado em pedaços
- 1200 g água
- 500 g batatas, cortadas em rodelas de 2cm
- 2 folhas de louro seco
- 2 ½ c. chá de sal marinho
- 1000 g bacalhau demolhado, sem pele e sem espinhas, cortado em pedaços de aprox. 5 cm
- 1 abobrinha italiana média, cortada em rodelas de 0,5 cm
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- 40 g manteiga sem sal
- 40 g farinha de trigo
- 2 pitadas de pimenta do reino em pó
- 2 pitadas de noz moscada em pó
- 250 g leite
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1193 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 394 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salpicão de frango com maçã
3 Std. 10 Min
Arroz e feijão tradicional
13h 20min
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Ragú de carne
45 Min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 godz. 45 min
Moqueca de peixe e camarão
55min
Tutu à mineira
35 Min
Kibe assado
1 Std. 20 Min
Salada de vagem, grão de bico e ricota
35 Min
Batatinhas em vinagrete
40 Min
Mini quiche de palmito e manjericão
1 Std. 25 Min
Couve-flor gratinada com molho de queijo
55min