Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 150 g queijo Gruyère, cortado em pedaços
- 1200 g água
- 500 g batatas, cortadas em rodelas de 2cm
- 2 folhas de louro seco
- 2 ½ c. chá de sal marinho
- 1000 g bacalhau demolhado, sem pele e sem espinhas, cortado em pedaços de aprox. 5 cm
- 1 abobrinha italiana média, cortada em rodelas de 0,5 cm
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- 40 g manteiga sem sal
- 40 g farinha de trigo
- 250 g leite
- 2 pitadas de pimenta do reino em pó
- 2 pitadas de noz-moscada em pó
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1193 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 394 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão com ervas, purê de mandioquinha e aspargos
30p
Polenta cremosa ao molho de funghi
35p
Farofa de castanhas portuguesas
35p
Picadinho
40min
Estrogonofe de carne com batatas
1h 20 min
Ragú de carne
45 min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1h
Creme de milho verde
25p
Polenta
40min
Mini quiche de palmito e manjericão
1h 25 min
Escondidinho de carne
1h 15min
Risoto com queijo parmesão
30p