Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 150 g queijo Gruyère, cortado em pedaços
- 1200 g água
- 500 g batatas, cortadas em rodelas de 2cm
- 2 folhas de louro seco
- 2 ½ c. chá de sal marinho
- 1000 g bacalhau demolhado, sem pele e sem espinhas, cortado em pedaços de aprox. 5 cm
- 1 abobrinha italiana média, cortada em rodelas de 0,5 cm
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- 40 g manteiga sem sal
- 40 g farinha de trigo
- 250 g leite
- 2 pitadas de pimenta do reino em pó
- 2 pitadas de noz-moscada em pó
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1193 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 394 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salpicão de frango com maçã
3h 10min
Bolinho de arroz com calabresa
35 Min
Curau de milho verde
30 Min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 Std. 45 Min
Cuscuz à paulista
1 Std. 25 Min
Creme de milho verde
25 Min
Kibe assado
1 Std. 20 Min
Esfiha de carne fechada
2 Std. 20 Min
Mini quiche de palmito e manjericão
1 Std. 25 Min
Bolo de milho cremoso
45 Min
Moqueca de camarão
20min
Escondidinho de carne
1h 15min