Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 克 大薏仁 ,洗淨,瀝乾
- 15 克 芡實 ,洗淨,瀝乾
- 15 克 茯苓 ,洗淨,瀝乾
- 水 ,適量 (浸泡用)
- 15 克 薑 ,切片
- 1 片 當歸 (約5克),洗淨,瀝乾
- 1000 克 水
- 60 克 新鮮蓮子 ,洗淨,瀝乾
- 200 克 杏鮑菇 ,切滾刀塊
- 20 克 米酒
- ½ 茶匙 鹽
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1008.9 kJ / 241.1 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 1.9 g
- Verzadigd vet
- 80 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 384.8 mg