Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 2 vejce
- 250 gramů mléka
- 250 gramů vody
- 20 gramů řepkového oleje, plus navíc na smažení
- 250 gramů hladké mouky
- ¼ čajové lžičky soli
- Voeding
- per 1 porci
- Calorieën
- 974.8 kJ / 232.8 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bešamelová omáčka
15min
Bavorské knedlíčky do polévky
1 godz.
Květákovo-sýrové placičky
35min
Krupicové noky
45 min
Toustový chléb se špenátovým pestem
1 Std. 55 Min
Drůbeží vývar
1 godz.
Kapání do polévky
25min
Domácí rohlíky
2 godz. 35 min
Bramboráky
45 min
Bramborové knedlíky se špenátem
1h 40min
Játrová rýže
35min
Sýrové polštářky
2 godz.