Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pişirmeden 2 gün önce - salamura
- 1 hindi (6.5-8 kg)
- 1150 g su, hindiyi kaplamak için ekstra su
- 340 g deniz tuzu, iri taneli, iyotsuz
- 280 g esmer şeker
- 230 g bal
- 85 g yenibahar, tane
- 60 g sarı hardal tohumu
- 60 g tane karabiber
- 16 adet karanfil
- 8 adet yıldız anason
- 8 adet kuru defne yaprağı
- 15 adet kakule
- 290 g soğan, dörde bölünmüş
- 30 - 40 g zencefil, taze kök, ince dilimlenmiş
- 3 çubuk tarçın
- 2 portakal, dilimlenmiş
Fırınlanmış Hindi
- 230 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 800 g beyaz şarap
- 1 tk tuz
- 1 tk karabiber
- 170 g havuç, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 280 g soğan, sekize bölünmüş
-
280
g kereviz kökü, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
of kereviz sapı - 120 g tereyağı, yumuşak
Sebzeli Gravy Sos
- 100 g un
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 3356 kJ / 802 kcal
- Eiwitten
- 86 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 563 mg
Alternatieve recepten
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 min
Tavuklu Buddha Bowl
1 godz.
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Geen beoordelingen
Tavuklu ve Körili Darı
Geen beoordelingen
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
Geen beoordelingen
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1h 5min
İrlanda Kremalı ve Antep Fıstıklı Çikolata
4 godz. 25 min
Hamsi Buğulama
Geen beoordelingen
Sabayon
15min
Çin Usulü Dana Eti
1 godz. 20 min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1h 35 min