Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g bacon i tern
- 80 g ekstra jomfruolivenolie
- 100 g tranebær, tørrede
- 60 g græskarkerner
- 1 - 2 fed hvidløg, til smag
- 1 citron, tynde skiver af skrællen
- 40 g honning
-
20
g sherryeddike
of rødvinseddike - 1 spsk dijonsennep
- 25 g citronsaft, friskpresset
- 1 tsk havsalt
- ½ tsk sort peber, stødt
- 500 g rosenkål, trimmet, halveret hvis store
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1614 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Natrium
- 423 mg