Rødbede Carpaccio med gedeost og rucola
TM5 TM6

Rødbede Carpaccio med gedeost og rucola

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Gedeost

  • 12 purløg, frisk
  • 10 g basilikumblade
  • 1 citron, tynde skiver af skallen
  • 150 g gedeost
  • 80 g creme fraiche 38 %
  • ¼ tsk havsalt
  • 2 knivspids sort peber, stødt

Valnødder, Rødbede og Rucola

  • 50 g valnødder
  • 5 - 6 kogte rødbeder, store (ca. 500 g), skrællet (se tip)
  • 180 g rucola
  • 1 spsk valnøddeolie, plus ekstra til drys
  • 2 knivspids havsalt

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1016 kJ / 245 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
6 g
Vetten
20 g
Verzadigd vet
9 g
Natrium
341 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten