Apparaten en accessoires
Trifle med bær og rødvin
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 50min
12 porsjoner
Ingrediënten
Gelé
-
vann270 g
-
gelatinpulver5 ts
-
rødvin450 g
-
eplejuice, alle typer270 g
-
finkornet sukker120 g
Sukkerbrød
-
smør til smøring
-
rårørsukker220 g
-
egg romtempererte6
-
vaniljeekstrakt, naturlig2 ts
-
natron½ ts
-
kremotartari1 ½ ts
-
maisstivelse130 g
Vaniljekrem
-
rårørsukker100 g
-
maisstivelse40 g
-
egg3
-
helmelk800 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 ts
Sammensetting
-
bjørnebærsyltetøy150 g
-
mandel, flak ristede50 g
-
bær, blandet, ferske400 g
-
kremfløte, 35 % fett500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Natrium
136.9 mg
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
2196.3 kJ /
522.9 kcal
Vetten
25.1 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
13.4 g
Koolhydraten
66 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfri mat
94 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Geen beoordelingen
Havregrøt med yoghurt og bær
10min
Havregrøt med sjokolade og pære
20min
Mandel og kokoskjeks
Geen beoordelingen
Bærsorbet med rødbeter
Geen beoordelingen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Geen beoordelingen
Fersken i hvitvinsirup
Geen beoordelingen
Kaffeknas med kokosnøtt
Geen beoordelingen
Fruktgelé
Geen beoordelingen
Mandel- og daddelbarer
2u. 15min
Polske crêpes
Geen beoordelingen
Sjokolade Frangelico® is
Geen beoordelingen