Pasta med spinat og sitron

Pasta med spinat og sitron

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 20min
4 porsjoner

Ingrediënten

Pasta
  • lupinmel (se tips)
    150 g
  • maisstivelse pluss ekstra til dryssing
    70 g
  • xanthan gum
    1 ½ ts
  • muskatnøtt, malt
    1 klype
  • spinatblad, fersk
    60 g
  • salt
    2 ts
  • egg
    2
  • vann
    2040 g
Sitronsaus
  • parmesanost delt i biter (3 cm), pluss ekstra til servering
    50 g
  • vann
    500 g
  • asparges, grønn delt i biter (ca. 4 cm)
    2 bunter
  • hvitløksfedd
    1
  • smør, usaltet
    30 g
  • helmelk
    120 g
  • mascarpone
    250 g
  • sitron kun saft (ca. 20 g)
    ½
  • salt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • sitronolje til servering (valgfritt)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 1498 mg
Eiwitten 27.4 g
Calorieën 2496.5 kJ / 594.3 kcal
Vetten 43.5 g
Vezels 9.3 g
Verzadigd vet 23.2 g
Koolhydraten 19.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen