Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g apă
- 300 g ciuperci proaspete, întregi sau tăiate felii
-
20
g ulei vegetal
of 20 g ulei de măsline
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1004 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 24 mg
Alternatieve recepten
Ouă fierte
20 min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 min
Amestec de legume prăjite (stir-fried)
30 min
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55min
Bolognese cu ciuperci și tăiței din dovlecel
50 min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 min
Vinete sotate (400 g)
Geen beoordelingen
Vinete sotate (200 g)
30 min
Fasole verde rumenită ușor
25 min
Dovlecei sotați (200 g)
20 min
Orez fiert în aburi
25 min
Paste fierte
20 min