Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 370 g Milch
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Prisen Salz
- 130 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- 2 Eier
- 220 g Mehl
- 100 g Mandeln, gemahlen
- 1 TL Backpulver
- 250 g Äpfel, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 250 g Heidelbeeren
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1h 45min
Versunkener Erdbeerkuchen
1h 15min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Heidelbeertorte mit Streuseln
1h
Beeren-Kokos-Kuchen
2 godz. 10 min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2h
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h
Heidelbeer-Joghurt-Kastenkuchen
2h
Schoko-Kirsch-Kuchen
1h 5min
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Apfelrahmkuchen
1 Std. 50 Min