Apparaten en accessoires
sous-vide慢煮肉眼牛排(真空密封机版)
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
2 人份
Ingrediënten
-
肉眼牛排 (每块约200-220克,1.5厘米厚)2 块
-
海盐 依个人口味调整2 小撮
-
现磨黑胡椒粉 依个人口味调整2 小撮
-
蒜头 压碎4 瓣
-
无盐黄油 室温软化10 克
-
新鲜百里香4 根
-
水1500 克
-
柠檬汁 鲜榨的30 克
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 人份
Natrium
2055 mg
Eiwitten
36.7 g
Calorieën
1264 kJ /
302 kcal
Vetten
10.5 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
4.4 g
Koolhydraten
17.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
慢煮美味
30 recepten
China
China
灵感每一刻
167 recepten
China
China
美善品基础烹饪
25 recepten
China
China