Apparaten en accessoires
班兰椰丝卷
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
10 块
Ingrediënten
-
水600 克
-
班兰叶 切条 (2.5公分)6 片
-
面粉300 克
-
玉米粉 (淀粉)1 茶匙
-
盐1 茶匙
-
初榨椰子油20 克
-
蛋1 个
-
食油 涂抹用
-
椰糖椰丝馅料300 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 块
Eiwitten
4 g
Calorieën
1002 kJ /
240 kcal
Vetten
8 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
娘惹糕点
13 recepten
Internationaal
Internationaal