Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eier kochen
- 400 g Wasser
- 4 Eier
Hackbraten
- 1 altbackenes Brötchen
- Wasser zum Einweichen
- Öl zum Einfetten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 800 g Hackfleisch, gemischt
- 2 Eier
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 904 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackbällchen-Reis-Topf
40 min
Hackbraten mit Ei
1 godz. 20 min
Scottish Eggs
1h
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1 godz. 10 min
Kartoffel-Hackfleisch-Auflauf mit Röstzwiebelkruste
1 godz. 10 min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h
Tote Oma
50 min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2h 30min
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2 godz. 55 min
Hackbraten XXL
1 godz. 30 min
Winzertopf
2h 40min