Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata per 10 minuti in acqua fredda e strizzata
- acqua, Cognac o altro liquore a piacere q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2301 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 31.3 g
- Vetten
- 44.4 g
Alternatieve recepten
Crème caramel (TM6)
4h
Panna cotta con salsa al caramello
6u. 20min
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30 min
Crema catalana
40min
Panna cotta
6 godz. 30 min
Cheesecake alla crema catalana
4h
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 godz. 30 min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20 min
Panna cotta ai mirtilli
6 godz. 30 min
Panna cotta al caffè
4h 20 min
Caramello liquido
35min