Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser, kalt, zum Einweichen
- 3 Blätter Gelatine
- 80 g Zucker
- 500 g Milch
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 30 g Speisestärke
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 300 g Brownies, z. B. von Dr. Oetker (siehe Tipp)
- 200 g Erdbeeren, je nach Größe halbiert oder geviertelt
- 40 g Crème de Cassis
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g Erdbeeren, frisch, in Scheiben, zum Garnieren
- 70 g Himbeeren zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1881 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Schoko-Cupcakes mit Eierlikör
1h 30min
Erdbeer-Kokos-Dessert mit Haferkeksen
20 min
Beeren-Aprikosen-Swirl-Cake
8hod. 40min
Kokos-Cheesecakes mit Himbeeren
4 Std.
Erdbeer-Brownies
2h 30min
Erdbeer-Limetten-Tarte
5h
Nougat-Erdbeer-Tarte
5h
Erdbeer-Panna-Cotta-Torte
6h 30min
Erdbeer-Knusper-Torte mit weißer Schokolade
1h 30min
Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)
2h
Beeren-Ricotta-Käsekuchen
3h 25min
Erdbeer-Crumble
40 min