Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser, kalt, zum Einweichen
- 3 Blätter Gelatine
- 80 g Zucker
- 500 g Milch
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 30 g Speisestärke
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 300 g Brownies, z. B. von Dr. Oetker (siehe Tipp)
- 200 g Erdbeeren, je nach Größe halbiert oder geviertelt
- 40 g Crème de Cassis
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g Erdbeeren, frisch, in Scheiben, zum Garnieren
- 70 g Himbeeren zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1881 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nougat küsst Orange
4h
Zitronen-Mango-Schnitten
6 Std. 30 Min
Pfirsich-Passionsfrucht-Törtchen
3 Std. 30 Min
Waldmeister-Erdbeer-Torte
6 Std. 30 Min
Triple-Kokos-Brownies
4h
Himbeer-Kokos-Eistorte
5 Std. 20 Min
Holunderblüten-Torte
6h
Maracuja-Schmand-Torte
4 godz. 45 min
Beeren-Aprikosen-Swirl-Cake
8h 40 min
Frischkäse-Haselnuss-Torte
7 Std.
Schokoladen-Frischkäse-Torte
3u.
Marmorierter Brownie-Käsekuchen
8h