Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 克 水 ,蒸煮用
- 350 克 米 ,淘洗干净沥干
- 300 克 韩式泡菜 ,沥干,切小段
- 100 克 洋葱 ,切丝
- 10 克 麻油
- ½ 茶匙 辣椒粉 ,选择韩式辣椒粉
- 10 克 姜 ,切丝
- 300 克 五花肉 ,切小片
- 10 克 韩式辣椒酱
- 500 克 水
- 120 克 金针菇 ,切去根部洗净,切小朵
- 50 克 韭菜 ,洗净,切小段
- 3 根 葱 ,洗净,切小段
- 1 小撮 盐
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3354.3 kJ / 850.3 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 107.8 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1170 mg