Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting

Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting

4.8 69 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
24 pieces

Ingrediënten

Zucchini Cupcakes
  • zucchini cut into rounds (1 in.)
    8 oz
  • large eggs
    3
  • sugar
    8 oz
  • neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower
    3 ½ oz
  • orange juice
    3 ½ oz
  • all-purpose flour
    12 oz
  • ground cinnamon
    2 tsp
  • baking powder
    2 tsp
  • baking soda
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground cloves
    ¼ tsp
Cream Cheese Frosting
  • confectioners sugar
    12 oz
  • cream cheese diced
    8 oz
  • unsalted butter diced
    4 oz
  • vanilla extract
    1 tsp
  • zucchini slices, dehydrated, to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Natrium 225 mg
Eiwitten 3 g
Calorieën 1088 kJ / 260 kcal
Vetten 12 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...