Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zucchini Cupcakes
- 8 oz zucchini, cut into rounds (1 in.)
- 3 large eggs
- 8 oz sugar
- 3 ½ oz neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
- 3 ½ oz orange juice
- 12 oz all-purpose flour
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground cloves
Cream Cheese Frosting
- 12 oz confectioners sugar
- 8 oz cream cheese, diced
- 4 oz unsalted butter, diced
- 1 tsp vanilla extract
- zucchini slices, dehydrated, to garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1088 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 225 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Poppy Seed Loaf
1h 10min
Honey Blueberry Cobbler
1h 40min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Mushroom and Chocolate Muffins
1 godz.
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min
Apple Cinnamon Cake
1h 45min
Chocolate Chip Cookies
50min
Pumpkin Streusel Muffins
25min
Aloha Carrot Cake
1 godz. 20 min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 godz.