Compatibele versies
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rosemary Ice Cream
- 28 oz oat milk
- 3 sprigs rosemary
- 2 oz sugar
- 7 oz simple syrup (see Tip)
- ½ tsp xanthan gum
Apple Mousse
- 15 oz water
- 36 oz Granny Smith apples (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges
- 7 ½ oz sugar, divided
- 1 tsp agar-agar
- non-stick cooking spray
- 11 oz aquafaba (chickpea liquid, canned)
- 2 tsp vegan whipping cream, e.g. Silk®
- ¼ tsp cream of tartar
- ½ tsp xanthan gum
Toasted Oat Crumble
- 1 tsp fresh rosemary, leaves only, chopped
- 5 oz brown sugar
- 2 ½ oz rolled oats
- 5 ½ oz all-purpose flour
- 1 tsp salt
- 5 ½ oz vegan butter, in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1847.8 kJ / 441.6 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 82.5 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 347.4 mg
Alternatieve recepten
Refried Beans
4h 10min
Charcoal Bao Buns
2h
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20min
Tapenade Pizza Dough
4 godz.
Poppy Seed Snails
2 godz. 30 min
Vegan Butter Spread
5h 10min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Marinara Sauce
40min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Marinara Dipping Sauce
10min
Scalloped Potatoes
2 godz. 30 min