Compatibele versies
Risotto al azafrán con mousse de calabacita y crujiente de tocino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse de calabacita y mascarpone
- 320 g de agua
- 200 g de calabacitas, con piel, en trozos (2-3 cm)
- 2 láminas de grenetina
- agua fría, para hidratar la grenetina
- 100 g de queso mascarpone
- 1 cdita de ralladura de limón amarillo
- 1 cdita de tomillo seco
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
Crujiente de tocino
- 250 g de tocino ahumado rebanado
Risotto de azafrán
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 60 g de echalote, en mitades
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g mantequilla sin sal en trozos
- 320 g arroz blanco de grano corto
- 100 g de vino blanco
- 800 g de agua
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
- 2 - 3 pizcas de hebra de azafrán
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 - 3 pizcas de pimienta molida, o al gusto
- 30 g de mantequilla sin sal, en trozos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3161 kJ / 755 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 55 g
- Verzadigd vet
- 30 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1509 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de papas
50min
Puré de papa y poro
40 min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Puré de papa
50min
Pastel de zanahoria
2h 55min
Pescado a la Veracruzana
30 min
Sopa fría de curry rojo
10min
Terrina de cerdo, pollo y foie gras con chutney de higos al oporto
10 Std. 30 Min
Goulash
1h 40min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5h
Risotto con parmesano
30 min