Compatibele versies
Risotto al azafrán con mousse de calabacita y crujiente de tocino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse de calabacita y mascarpone
- 320 g de agua
- 200 g de calabacitas, con piel, en trozos (2-3 cm)
- 2 láminas de grenetina
- agua fría, para hidratar la grenetina
- 100 g de queso mascarpone
- 1 cdita de ralladura de limón amarillo
- 1 cdita de tomillo seco
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
Crujiente de tocino
- 250 g de tocino ahumado rebanado
Risotto de azafrán
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 60 g de echalote, en mitades
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g mantequilla sin sal en trozos
- 320 g arroz blanco de grano corto
- 100 g de vino blanco
- 800 g de agua
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
- 2 - 3 pizcas de hebra de azafrán
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 - 3 pizcas de pimienta molida, o al gusto
- 30 g de mantequilla sin sal, en trozos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3161 kJ / 755 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 55 g
- Verzadigd vet
- 30 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1509 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con calabacita y tocino
35 Min
Burrito Británico de Pudín de Yorkshire
4 godz.
Lasaña a la boloñesa.
3 Std.
Wraps de lechuga y pollo con salsa de coco al curry
40 min
Pastel de pollo
30 min
Cerdo con crema de hinojo y puré de verduras
1 godz.
Butifarras frescas con puré de patatas (Hestan Cue™)
45 min
Hongos ostra y risotto de Champagne
35 Min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Puré de camote
40 min