蛋黃酥

蛋黃酥

4.2 29 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
24 顆

Ingrediënten

油皮
  • 105 克
  • 15 克
  • (約4克)
    1 茶匙
  • 豬油
    60 克
  • 低筋麵粉
    100 克
  • 高筋麵粉
    100 克
油酥
  • 低筋麵粉
    180 克
  • 豬油
    90 克
內餡
  • 紅豆沙
    720 克
  • 鹹蛋黃
    24 顆
  • 米酒
    20 克
  • 蛋黃 打散
    2 顆
  • 黑芝麻 少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 顆

Natrium 153.5 mg
Eiwitten 11.4 g
Calorieën 1473.5 kJ / 352.5 kcal
Vetten 21.5 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 603.8 g
Koolhydraten 28.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...