Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g Äpfel, geviertelt, entkernt
- 60 g Zitronensaft
- 100 g Zucker
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1103 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Johannisbeergelee
25 Min
Kirschkonfitüre
25 Min
Apfelgelee aus ganzen Äpfeln
4 godz.
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30 min
Erdbeer-Konfitüre
1 godz. 10 min
Feurige Stachelbeerkonfitüre
20 Min
Erdbeerkonfitüre
30 min
Weintrauben-Konfitüre
30 min
Erdbeer-Gelee
1 Std.
Tomatensauce auf Vorrat
40 min
Slow Cooking Pflaumenmus
6 Std. 30 Min
Zwetschgenmus
1 Std.