Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de orégano seco
- aceite de oliva
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 200 g de salmón ahumado en lonchas
- 200 g de hojas verdes de ensalada
- 12 lonchas de pepinillos agridulces
- 2 tomates
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1667 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 57.4 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 624.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia de Puglia
1 Std.
Bizcochos de soletilla
35 Min
Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada
1h 15min
Focaccia rellena
4 godz. 20 min
Panecillos de aceite
1 Std. 25 Min
Focaccia art
1h 15min
Masa para cocas
1 Std.
Bizcocho o coca de cuarto
1 Std.
Focaccia con manzana al tomillo
2 Std. 10 Min
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3小时 20 分钟
Panecillos de agua
2h
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 Min