春笋豌豆香椿烩饭

春笋豌豆香椿烩饭

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 55min
3 人份

Ingrediënten

  • 短粳米 提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重280克
    200 克
  • 糙米 提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重80克
    50 克
  • 青豌豆,新鲜或冷冻
    80 克
  • 选择春笋,切丁
    60 克
  • 香椿
    30 克
  • 鸡高汤 无盐的
    340 克
  • 3 - 5 克
  • 5 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 671.7 mg
Eiwitten 25.4 g
Calorieën 2454.7 kJ / 586.7 kcal
Vetten 16.2 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 83.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...