Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
派皮與鮭魚
- 300 克 新鮮鮭魚片、去皮 ,切塊(約3公分)
- ¾ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 30 克 冰糖粉
- 100 克 奶油 (冷藏),切塊
- 200 克 低筋麵粉
- 1 顆 蛋 (約50克)
內餡
- 1000 克 水
- 100 克 菠菜葉 ,切小段(約1公分)
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 20 克 奶油 ,切塊
- 2 顆 蛋
- 100 克 鮮奶油
- 60 克 起司絲
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3233.1 kJ / 773.5 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 49.1 g
- Verzadigd vet
- 288.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 385.1 mg