菠菜鮭魚鹹派

菠菜鮭魚鹹派

4.6 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 10min
4 人份

Ingrediënten

派皮與鮭魚
  • 新鮮鮭魚片、去皮 切塊(約3公分)
    300 克
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 冰糖粉
    30 克
  • 奶油 (冷藏),切塊
    100 克
  • 低筋麵粉
    200 克
  • (約50克)
    1 顆
內餡
  • 1000 克
  • 菠菜葉 切小段(約1公分)
    100 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    100 克
  • 奶油 切塊
    20 克
  • 2 顆
  • 鮮奶油
    100 克
  • 起司絲
    60 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 385.1 mg
Eiwitten 30.8 g
Calorieën 3233.1 kJ / 773.5 kcal
Vetten 49.1 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 288.9 g
Koolhydraten 52.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...