Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g mleka
- 40 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 15 g cukru
-
550
g mąki chlebowej, pszennej
of 550 g mąki pszennej, typ 650 - 2 łyżeczki soli
-
10
g ziaren pieprzu czarnego
of 10 g ziaren pieprzu białego - 4 kawałki białego chleba tostowego, w kromkach, połamane na mniejsze części
- 2 jajka, roztrzepane
- 2 opakowania sera camembert (po 120 g każde)
- olej rzepakowy, do smażenia
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 786.3 kJ / 187.8 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 354.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Szybkie bułeczki na proszku do pieczenia
30min
Quiche z resztkami sera i wędlin
40min
Pizza z makaronu spaghetti
1h 10min
Kiełbasy zapiekane w cieście (Toad in the hole)
55 dk
Scones z camembertem
45min
Cebule faszerowane ziemniakami (z grilla)
1h 15min
Chrupiące krążki cebulowe
30min
Mini tarty z porem
1h
Zapiekanka z ziemniakami i makaronem
1h 30min
Kotleciki z chleba
45min
Podpłomyk cztery sery
55 dk
Szybka zapiekanka ziemniaczana à la gratin
45min