苦瓜滷梅乾菜

苦瓜滷梅乾菜

3.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 切塊
    20 克
  • 50 克
  • 梅干菜乾 洗淨,切小塊
    100 克
  • 苦瓜 去籽和白瓤,切塊(約5公分)
    600 克
  • 200 克
  • 醬油
    50 克
  • 20 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 3.11 g
Calorieën 771 kJ / 184 kcal
Vetten 12.87 g
Vezels 5.05 g
Koolhydraten 15.79 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...