Apparaten en accessoires
苦瓜滷梅乾菜
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
薑 切塊20 克
-
油50 克
-
梅干菜乾 洗淨,切小塊100 克
-
苦瓜 去籽和白瓤,切塊(約5公分)600 克
-
水200 克
-
醬油50 克
-
糖20 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
3.11 g
Calorieën
771 kJ /
184 kcal
Vetten
12.87 g
Vezels
5.05 g
Koolhydraten
15.79 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepten
Taiwan
Taiwan