Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 huevos
- 200 g de harina de repostería
-
20
g de levadura prensada fresca
of 1 sobre de levadura de panadería deshidratada - 20 g de azúcar
- 40 g de leche entera
- ½ cucharadita de sal
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos (y algo más para el Varoma)
-
200
g de chocolate con leche en 8 trozos
of 200 g de crema de cacao y avellanas - 500 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1341 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 189.8 mg
Alternatieve recepten
Crema de chocolate y avellanas
15 Min
Brioche de chocolate y avellana
2 Std. 20 Min
Magdalenas
1 Std.
Masa básica de pizza
1 Std.
Baguette
3h 45min
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Panecillos rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Napolitanas de chocolate
6h 30min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1 Std. 30 Min
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1 Std. 10 Min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min