櫻桃蘿蔔奶油乳酪抹醬

櫻桃蘿蔔奶油乳酪抹醬

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
8 人份

Ingrediënten

  • 芥薺 (水芹),(8克), 去除根部
    2 - 3 大匙
    2 - 3 大匙 新鮮細香蔥, (8克),切碎
  • 紅櫻桃蘿蔔
    60 - 80 克
  • 奶油乳酪
    200 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 芥薺 (水芹),(2克),去除根部
    1 大匙
    1 大匙 新鮮細香蔥, (2克),切碎

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 3 g
Calorieën 361 kJ / 86 kcal
Vetten 8 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...