Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2 - 3
大匙 芥薺 (水芹),(8克), 去除根部
of 2 - 3 大匙 新鮮細香蔥 (8克),切碎 - 60 - 80 克 紅櫻桃蘿蔔
- 200 克 奶油乳酪
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
-
1
大匙 芥薺 (水芹),(2克),去除根部
of 1 大匙 新鮮細香蔥 (2克),切碎
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 361 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0.2 g