Apparaten en accessoires
Crema pastelera (Espesar)
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
750 g
Ingrediënten
-
500 g de leche
-
70 g de azúcar
-
60 g de harina de repostería
-
2 huevos
-
2 yemas de huevo
-
1 - 2 vainas de vainilla
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 50 g
Natrium
27 mg
Eiwitten
2.6 g
Calorieën
291 kJ /
69 kcal
Vetten
2.3 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
9.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Brazo de gitano
3u.
Crema pastelera
10min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2u. 35min
Almíbar básico
10min
Masa choux
2u.
Azúcar invertido
20min
Caramelo líquido oscuro
35min
Profiteroles de tiramisú
4u.
Bizcocho genovés
1u. 50min
Minitartas San Marcos con trufa
3u.
Tarta San Marcos
4u.
Salsa bechamel (Espesar)
15min