Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebola
- 1 dente de alho
- 100 g tomate em pedaços
- 50 g pimento vermelho
- 30 g azeite
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 cubo de caldo de peixe - 250 g arroz agulha
- 3 postas de bacalhau demolhado (aprox. 500 g)
- 400 g espinafres descongelados
- 500 g feijão-encarnado cozido e escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1732.5 kJ / 414.1 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 3121.8 mg
Alternatieve recepten
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1h
Arroz de chocos com tinta
1 Std. 10 Min
Arroz de polvo
1h 15min
Caldeirada de bacalhau
40 Min
Tamboril à americana
40 Min
Caldeirada de peixe
45 Min
Arroz de tamboril
35min
Arroz de bacalhau
30min
Risoto com feijão e couves
40 Min
Arroz de peixe
55 Min
Massada de garoupa
45 Min
Arroz de atum com espinafres e feijão
25min