Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de levedura
- 100 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco (6 g) - 50 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de açúcar
Broa
- 300 g água
- 250 g farinha de milho
- 30 g azeite
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1240.7 kJ / 296.5 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 51.8 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 588 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo-rei
3 godz. 15 min
Regueifa da Páscoa
3 godz. 15 min
Pão de forma sem côdea
2 godz.
Pão de forma integral
2 godz.
Croissants
2 godz.
Pãezinhos de cereais
2 godz.
Artisan bread
1 godz. 30 min
Carcaças
1 godz. 40 min
Pão saloio
1 Std. 25 Min
Trança
2ωρ. 20 λεπτ.
Carcaças
1 godz. 50 min
Doce branco e doce amarelo da romaria
1h