Apparaten en accessoires
sous-vide慢煮芦笋配温泉蛋
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 人份
Ingrediënten
-
橄榄油 刷油用
-
鸡蛋(约53-63克)4 颗
-
绿芦笋 去皮,切约14厘米长150 克
-
橄榄油2 汤匙
-
蒜头 切碎2 瓣
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1600 克
-
鲜榨柠檬汁 (约半个柠檬)30 克
-
盐 调味用
-
黑胡椒粉 调味用
-
橄榄油 调味用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
81 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
550 kJ /
132 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
sous-vide慢煮
10 recepten
China
China
慢煮美味
30 recepten
China
China