Hackbällchen-Reis-Topf

Hackbällchen-Reis-Topf

2.5 778 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Hackfleisch, gemischt
    400 g
  • Eier
    2
  • Toastbrot entrindet, in Würfeln
    4 Scheiben
  • Salz
    2 TL
  • Wasser
    1200 g
  • Basmati-Reis
    200 g
  • Frischkäse (z. B. Brunch Peperoni), siehe Tipp
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 37 g
Calorieën 3152 kJ / 753 kcal
Vetten 43 g
Vezels 1.9 g
Koolhydraten 54 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...