Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 gramů sýru, niva
- 50 gramů cibule, napůl
- 10 gramů oleje
- 150 gramů žampiónů, čerstvých, nebo sterilovaných
- 200 gramů vody
- 1 kostka masového bujónu, (pro 0,5 l vody)
- ¼ čajové lžičky polévkové dochucovací směsi
- 1 špetka bílého pepře, mletého
- ¼ čajové lžičky soli
- 1 polévková lžíce hladké mouky
- 100 gramů smetany
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 Min
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Nessuna valutazione
Žampiónová krémová polévka
20 min
Hříbkové ragú s houskovými noky
1h
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1h 10min
Chlebová polévka
25 Min
Plněné žampióny
1 godz. 5 min
Těstoviny penne s houbami
35 Min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 Min
Špenátová omáčka se smetanou
25 Min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Houbovo-smetanová omáčka
30 Min