Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 gramů sýru, niva
- 50 gramů cibule, napůl
- 10 gramů oleje
- 150 gramů žampiónů, čerstvých, nebo sterilovaných
- 200 gramů vody
- 1 kostka masového bujónu, (pro 0,5 l vody)
- ¼ čajové lžičky polévkové dochucovací směsi
- 1 špetka bílého pepře, mletého
- ¼ čajové lžičky soli
- 1 polévková lžíce hladké mouky
- 100 gramů smetany
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Špenátová omáčka se smetanou
25 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Kedlubnová polévka
35 Min
Polévka ze zrajícího sýru
25 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 Min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35 Min
Křenová polévka s bramborami
30 Min
Lišková polévka
1h 40min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 Min
Houbovo-smetanová omáčka
30 Min
Kulajda
40 Min