Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 gramů křenu, čerstvého
- 150 gramů jablek, bez jádřinců, napůl
- 300 gramů bílého zelí, na kousky (3 cm)
- 1 polévkovou lžíci cukru
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
- 1 čajová lžička soli
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 386 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Ruský salát z červené řepy
1ωρ. 10 λεπτ.
Řecký zelný salát
2 Std. 15 Min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min
Jablkovo - mrkvový salát
10 dk
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min
Salát z červeného zelí s kuřetem
40 Min
Zeleninovo ovocný salát
10 dk
Salátový refresh
5min
Zelný salát s bylinkami
10 dk
Salát Boleslaw
10 dk
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 dk
Coleslaw
10 dk