Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 15 g coentros
- 90 g cebola
- 60 g alho-francês
- 60 g cenoura
- 30 g azeite
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 cubo de caldo de peixe - 500 g leite
- 100 g farinha
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. chá de mostarda
- ½ limão, só o sumo
- 200 g atum em lata, escorrido
Massa
- 250 g pão seco
- 2 dentes de alho
- 15 g coentros
- 310 g farinha
- 390 g água
- 75 g manteiga
- 3 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 570.5 kJ / 136.4 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 129.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rissóis de polvo
1h 30min
Empadas de legumes com queijo
1h
Éclaires com creme de caramelo e cobertura de café
2 godz.
Rissóis de camarão
1h 30min
Croquetes de frango
1h
Rissóis de camarão
1h 30min
Bolas de berlim com custard de baunilha
4 godz. 20 min
Empadas de frango
2 godz.
Mini-rissóis de amêijoa
4h
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2 godz.
Broa de milho com chouriço
2 Std. 20 Min
Croquetes
3 Std.