Apparaten en accessoires
Rissóis de atum
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u.
30 unidades
Ingrediënten
Recheio
-
coentros15 g
-
cebola90 g
-
alho-francês60 g
-
cenoura60 g
-
azeite30 g
-
1 cubo de caldo de peixecaldo de peixe caseiro1 c. chá de
-
leite500 g
-
farinha100 g
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
noz-moscada1 pitada de
-
mostarda1 c. chá de
-
limão só o sumo½
-
atum em lata escorrido200 g
Massa
-
pão seco250 g
-
dentes de alho2
-
coentros15 g
-
farinha310 g
-
água390 g
-
manteiga75 g
-
ovos batidos p/ panar3
-
Óleo q.b. p/ fritar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidade
Natrium
129.6 mg
Eiwitten
5.7 g
Calorieën
570.5 kJ /
136.4 kcal
Vetten
5.2 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
16.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Abril com a Bimby®
48 recepten
Portugal
Portugal