Rissóis de atum
TM6 TM5 TM31

Rissóis de atum

4.4 (24 beoordelingen)

Ingrediënten

Recheio

  • 15 g coentros
  • 90 g cebola
  • 60 g alho-francês
  • 60 g cenoura
  • 30 g azeite
  • 1 c. chá de caldo de peixe caseiro
    of 1 cubo de caldo de peixe
  • 500 g leite
  • 100 g farinha
  • ½ c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta
  • 1 pitada de noz-moscada
  • 1 c. chá de mostarda
  • ½ limão, só o sumo
  • 200 g atum em lata, escorrido

Massa

  • 250 g pão seco
  • 2 dentes de alho
  • 15 g coentros
  • 310 g farinha
  • 390 g água
  • 75 g manteiga
  • 3 ovos batidos p/ panar
  • Óleo q.b. p/ fritar

Voeding
per 1 unidade
Calorieën
570.5 kJ / 136.4 kcal
Eiwitten
5.7 g
Koolhydraten
16.8 g
Vetten
5.2 g
Verzadigd vet
2.1 g
Vezels
1.3 g
Natrium
129.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten