Rissóis de atum

Rissóis de atum

4.4 31 beoordeling
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u.
30 unidades

Ingrediënten

Recheio
  • coentros
    15 g
  • cebola
    90 g
  • alho-francês
    60 g
  • cenoura
    60 g
  • azeite
    30 g
  • caldo de peixe caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de peixe
  • leite
    500 g
  • farinha
    100 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • mostarda
    1 c. chá de
  • limão só o sumo
    ½
  • atum em lata escorrido
    200 g
Massa
  • pão seco
    250 g
  • dentes de alho
    2
  • coentros
    15 g
  • farinha
    310 g
  • água
    390 g
  • manteiga
    75 g
  • ovos batidos p/ panar
    3
  • Óleo q.b. p/ fritar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidade

Natrium 129.6 mg
Eiwitten 5.7 g
Calorieën 570.5 kJ / 136.4 kcal
Vetten 5.2 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 16.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...