Apparaten en accessoires
芙蓉豆腐
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
5 人份
Ingrediënten
-
水80 克
-
新鲜香菇 切片2 朵
-
红萝卜 切丝40 克
-
西芹 切丝½ 支
-
黄姜粉1 茶匙
-
豆干 (约2个),捏碎300 克
-
三宝粉 (参考贴士)2 汤匙
-
日式酱油1 汤匙
-
岩盐 适量调味1 小撮
-
冷压芝麻油2 汤匙
-
生菜10 片
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
7 g
Calorieën
510 kJ /
122 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
素食日记
12 recepten
Internationaal
Internationaal