Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g azeite
- 100 - 150 g mistura de vegetais p/ saltear (cebola, chalota, alho-francês), cortados em pedaços (2 cm aprox.)
- 350 - 400 g mistura de legumes (curgete, cenoura, abóbora, batata-doce, aipo, pastinaca), cortados em pedaços (2 cm aprox.)
-
50
g mistura de vegetais congelados (optioneel)
of 50 g ervilhas congeladas (optioneel) - 700 - 800 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes (para 0,5 l) -
½ - 1
c. chá de sal
of ½ - 1 c. sopa de molho de soja - 60 - 80 g massa tipo pevide
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Suflê de chocolate branco com calda de frutas vermelhas
40 Min
Purê de batata doce e leite de coco
50 Min
Creme de legumes versátil
45 min
Espuma de frutas vermelhas
10 Min
Caldo verde
40 Min
Sopa de legumes versátil
50 Min
Ketchup de tomate
1 Std. 15 Min
Sopa de alho-poró e batata
45 min
Tagliatelle de cenoura e abobrinha
35min
Queijo parmesão ralado
5min
Sopa cremosa de abobrinha
25 min
Creme de legumes
35min