Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di mandorle pelate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 260 g di latte
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 grappoli d'uva nera, senza semi (60 acini)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 905.4 kJ / 216.4 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 332.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alle erbe aromatiche
1h 30min
Grissini tricolore
3h
Panone di Natale
2h 30 min
Salatini di pasta sfoglia con tris di creme ai pepi
2h
Pane al latte
2h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Nodini alle olive
4h 30 min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30 min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4h
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30 min
Focaccia allo yogurt
3h
Torta salata con melanzane e pomodoro
1h