Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
青豆泥
- 100 克 洋葱 ,切块
- 10 克 黄油
- 125 克 青豌豆,新鲜或冷冻
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 75 克 鸡高汤
烩饭
- 200 克 鳕鱼排 ,切2.5厘米小块
- 30 克 洋葱 ,切末
- 20 克 黄油
- 10 克 橄榄油
- 300 克 意大利米饭
- 50 克 白葡萄酒
- 720 克 水
- 20 克 帕玛森奶酪粉
- 2 - 3 克 盐 ,约½茶匙
装盘
- 8 个 樱桃 ,切半,去核
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2222.8 kJ / 531.3 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 2451.8 mg