Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de tocino, cortado en 3 cm
- 40 g de aceite vegetal
- 60 g de harina de trigo
- 40 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 600 g de filete de res, en cubos (3 cm)
- 200 g de vino tinto, para cocinar
- 400 g de puré de tomate
- 250 g de agua
- 1 cubito de cubo de caldo de res (para 0,5 l.)
- 200 g de cebolla blanca, en gajos (1 cm)
- 1 cdita de sal fina, al gusto
- 1 cdita de pimienta negra recién molida, al gusto
- 150 g de papas, en cubos (2-3 cm)
- 100 g de zanahorias, en rebanadas (1 cm)
- 200 g de champiñones, en mitades
- 1 cdita de tomillo seco
- 1 cdita de orégano seco
- 10 g de perejil fresco, sólo las hojas
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 2426 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1561 mg
Alternatieve recepten
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1h 30min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5 Std. 5 Min
Carne de res a la jardinera
40min
Stroganoff de res TM6
1h
Estofado de res
1 Std. 40 Min
Carne Guisada del Sur de Texas
1 Std. 20 Min
Cerdo braseado con salsa BBQ
1h 30min
Boeuf burguignon
1 godz. 10 min
Carne en su jugo
35min
Pierna de cerdo a las hierbas
40min
Pastel de carne
40min