Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de tocino, cortado en 3 cm
- 40 g de aceite vegetal
- 60 g de harina de trigo
- 40 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 600 g de filete de res, en cubos (3 cm)
- 200 g de vino tinto, para cocinar
- 400 g de puré de tomate
- 250 g de agua
- 1 cubito de cubo de caldo de res (para 0,5 l.)
- 200 g de cebolla blanca, en gajos (1 cm)
- 1 cdita de sal fina, al gusto
- 1 cdita de pimienta negra recién molida, al gusto
- 150 g de papas, en cubos (2-3 cm)
- 100 g de zanahorias, en rebanadas (1 cm)
- 200 g de champiñones, en mitades
- 1 cdita de tomillo seco
- 1 cdita de orégano seco
- 10 g de perejil fresco, sólo las hojas
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 2426 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1561 mg
Alternatieve recepten
Puré de papas
50min
Estofado de res
1h 40min
Adobo con carne
50min
Puré de papa y poro
40min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5h 5 min
Stroganoff de res TM6
1h
Filete de res con almendras
30min
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1h 30min
Goulash
1h 40min
Fricasé de pollo TM6
50min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 Min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1h 20 min